Termeni şi condiţii de utilizare a materialelor prezente pe acest blog

Textele și celelalte materiale prezente pe acest blog, natiadinurma.wordpress.com, sunt proprietatea autorului (adică a mea – Max Ciudin), sau, după caz, a terților, fie că aceștia sunt sau nu indicați expres.

Textele și celelalte materiale prezente pe acest blog sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe.

Reproducerea (inclusiv publicarea și distribuirea) parțială sau totală pe alte pagini web a textelor și/sau a celorlalte materiale prezente pe acest blog este permisă doar cu respectarea următoarelor condiții:

  • reproducerea va respecta întocmai textele și/sau celelalte materiale preluate;
  • reproducerea se va face doar în scopuri personale, necomerciale;
  • reproducerea va fi însoțită de indicarea ca sursă a blogului Nația din urmă, prin plasarea unei legături (link), pe aceeași pagină web cu materialul reprodus, într-un mod care să nu împiedice vizualizarea acesteia, care va fi denumită „Max Ciudin” sau „Nația din urmă” și care va conține adresa url completă și validă a paginii web de pe care au fost reproduse, parțial sau total, texte și/sau alte materiale (exemple: sursa Max Ciudin, sursa Nația din urmă);
  • reproducerea nu va fi folosită pentru promovarea ideilor, mesajelor, activităților, materialelor definite drept ilegale de legislația în vigoare.

Reproducerea, publicarea, distribuirea și traducerea textelor și/sau a celorlalte materiale prezente pe acest blog în alte condiții decât cele menționate mai sus se va face doar cu acordul scris al autorului.

(În cazul preluării materialelor prezente pe acest blog vă rog să țineți cont de existența în unele texte a linkurilor, care se pot pierde în momentul copierii. Pentru evitarea unor astfel de situații, pot să ofer codul sursă al textelor în cauză pentru reproducerea cât mai fidelă a acestora pe alte saituri.)

NB: Pe acest blog sunt plasate și materiale care aparțin terților, dar care nu au indicată nicio sursă. Acest fapt este cauzat de lipsa unei informații certe privind autorul sau deținătorul dreptului de copyright. În acest sens, orice informație care ar indica autorul sau deținătorul dreptului de copyright al respectivelor materiale este binevenită. La fel și în cazul unor greșeli în indicarea autorului sau deținătorului dreptului de copyright.

Sugestiile („și reclamațiile”) sau nelămuririle referitoare la acest blog și la toate materialele prezente pe el, vă rog să le expediați pe natiadinurma@gmail.com.

Max Ciudin, natiadinurma.wordpress.com

Reclame

Comentariile nu sunt permise.

Arhive

Texte recente

Introdu adresa ta de e-mail pentru a urmări acest blog şi a primi notificări de articole noi prin e-mail.

Alătură-te altor 152 de urmăritori

iulie 2018
L M M J V S D
« aug.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

  • 108,519 vizualizări
Reclame