Societate

Castrarea „inumană” a pedofililor – frământarea „debililor”

Toţi cei care vorbesc despre „drepturile” pedofililor, despre tratamentul „inuman” la care ar urma să fie supuşi aceştia conform noilor prevederi, despre afectarea psihicului şi fizicului acestora în urma aşa-numitei castrări chimice, despre caracterul anti-democratic al noii legi, despre compromiterea parcursului european al ţării, despre dosarele CEDO ce vor urma, fără a zice un cuvânt măcar de suferinţa copilor-victime ale abuzurilor sexuale, sunt „DEBILI”.

Să insişti cu respectarea tratamentului uman faţă de indivizii care au tratat diabolic copii de 2, 3 sau 10 ani, să te preocupe ne-afectarea lor fizică şi psihică odată iniţiată procedura punitivă a castrării chimice, când incomparabil mai afectaţi, fizic şi psihic, rămân pentru toată viaţa copiii abuzaţi, este o dovadă de „DEBILITATE MINTALĂ”.

Chiar dacă aceşti apărători ai valorilor „umane” n-au copii, chiar dacă n-au pe cineva la care să ţină, chiar dacă nu pot înţelege dragostea maternă/paternă, chiar dacă sunt incapabili să vadă bucuria pe care o aduc copiii prin doar existenţa lor, există logica.

Logica singurei valori acceptate necondiţionat de toţi oamenii, de toate societăţile: copiii şi siguranţa lor.

În vâltoarea schimbărilor fireşti sau impuse în care e angrenată omenirea (dar mai ales civilizaţia vestică) singurul lucru sfânt rămân copiii.

Nu există societăţi, state, comunităţi care să nu-şi ocrotească copiii, sau măcar să nu încerce s-o facă. Şi asta în condiţiile în care drepturile altor categorii de populaţie – adultă – sunt sau nu sunt respectate, sunt sau nu sunt recunoscute.

Orice pedeapsă aplicată unei persoane ţine cont în primul rând de gravitatea faptei săvârşite.

Iar abuzul sexual asupra copiilor este extrem de grav!

Această lege este necesară. Orice lege care pune interesul copilului mai presus de toate este necesară.

Despre experienţa altor state europene, care au adoptat şi aplică castrarea chimică nici n-are rost să amintim!

„DEBILII” au văzut în refuzul preşedintelui Timofti de a promulga  promulga legea respectivă după adoptarea ei iniţială, o susţinere a cauzei lor „umane”.

Nicolae Timofti a procedat corect. Greşit ar fi fost să promulge legea când mai exista posibilitatea re-analizării ei.

Gestul lui a demonstrat că intenţia castrării chimice a pedofililor declaraţi definitiv vinovaţi, nu e a unui grup restrâns, ci este susţinută de majoritatea absolută a societăţii. Iar re-adoptarea tranşantă a acesteia subliniază valorile şi practicile democratice şi europene ale ţării noastre, de care îşi fac griji „DEBILII”.

Şi ca să-şi merite pe deplin calificativul, „DEBILII” mai vorbesc şi despre „şantajul” unui partid de guvernare! De parcă protecţia copiilor poate fi comparată cu vreo lege a cazinourilor sau a importului de maşini!

Statul Moldova este, fără îndoială, inapt să-şi protejeze cetăţenii. Este inapt să ofere copiilor un mediu sigur şi favorabil dezvoltării.

Dar să ridiculizezi eforturile, insuficiente cum sunt, ale statului în privinţa protejării drepturilor copiilor, este cel puţin i-ma-tur.

NB: DEBIL – cu capacități mintale reduse, înapoiat mintal, imbecil, smintit. Nicio aluzie la persoanele afectate de tulburări patologice.

Anexa informativă la proiectul Legii „castrării chimice”.

Reclame

Discuție

5 gânduri despre &8222;Castrarea „inumană” a pedofililor – frământarea „debililor”&8221;

 1. Din pacate draga Ciudin nu ai i teles esenta problemei .Tratamentul inuman la care se face referire nu are valente asupra pedofililor desi ei sunt tinta acestui tratament ci ASUPRA SOCIETATII care adopta astfel de masuri pe aceasta societate o coboara si o afecteaza in evolutia ei .Probabil ca acesti pedofili ar merita chiar mai mult ceva de genul trasului in tzeapa dar aici e vorba daca o societate trebuie sa se coboare la nivelul celor mai de jos si celor mai abjecte comportamente ale celor mai de jos membri ai sai.Acest lucru moldovenii inca nu l-au inteles nici cu pedofilii nici in ce priveste esenta legii discriminarii si din cauza ASTA nici loc in Europa nu veti avea…Cu parere de rau …

  Scris de Radu Bradu | 26 mai 2012, 10:42
 2. O remarcă doar: evoluţia e un concept relativ. La fel şi „locul în Europa”.

  Scris de Max Ciudin | 26 mai 2012, 11:20
 3. Evolutia nu e un concept relativ si nici locul in Europa ,fiind vorba evident de Uniunea Europeana .Acolo esti ori nu esti nu e nimic relativ ..

  Scris de Radu Bradu | 26 mai 2012, 14:06
 4. Tu ce crezi ca R Moldova e prima tara care dezbate aceste probleme ? ori ca aceasta gubernie e pastratoarea moralitatii ori a traditiilor? Vezi de treaba TOTE tarile care au format UE au trecut prin aceste momente in cursul EVOLUTIEI lor .Nu sunteti cu nimic speciali ori deosebiti ci doar ramasi in urma.SI ATAT!

  Scris de Radu Bradu | 26 mai 2012, 14:10
 5. Măcar aţi citit textul?

  Scris de Max Ciudin | 26 mai 2012, 20:24

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Arhive

Texte recente

Introdu adresa ta de e-mail pentru a urmări acest blog şi a primi notificări de articole noi prin e-mail.

Alătură-te altor 152 de urmăritori

mai 2012
L M M J V S D
« apr.   iun. »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

 • 107,970 vizualizări
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: