politicianism

Extremistul Don Roz

Ieşirile furibunde ale dezertorului comunist contra Partidului Liberal şi contra preşedintelui acestuia în special, demonstrează că proaspătul cap socialist se teme.

Se teme că toată aventura sa, plătită de sponsori generoşi, va plesni ca un balon de săpun.

Se teme – vorba moldoveanului – de realitatea cruntă: a dat vrabia din mână pe cioara de pe gard.

Motivul declarat al dezertării din partidul lui Voronin a fost distanţarea de practicile şi viziunile foştilor colegi, prin suportul „dezinteresat” (în vorbe), dar „condiţionat” (prin fapte), în problema alegerii preşedintelui ţării.

Dar ce face dânsul?

Înţelegând că nu are şanse să disloce nimic din electoratul fidel al comuniştilor (în ochii acestuia el reprezentând trădătorul mişel), dar nici să ia din alegătorii vreunei alte formaţiuni cu şanse de accedere în parlament (văzut de aceştia ca ipocrit, românofob, antieuropean, comunist, dar şi trădător), dezertorul îşi schimbă tactica.

Dezertorul devine agresiv.

Din rozovior devine mai roşu decât toţi comuniştii lui Voronin. (L-o fi atins vorbele fostului şef că e mai verde decât toată verdeaţa lui Filat?!).

(sursa: În profunzime)

Individul îi consideră pe cetăţenii Moldovei extremişti fiindcă aceştia se consideră români sau vorbesc limba română. Se referă cu orice ocazie la liberali ca la extremişti de dreapta, fără vreo logică, doar ca să propage ură.

Dezertorul se manifestă ca un adevărat extremist. O combinaţie oarecum stranie – un extremist de stânga cu viziuni de extremă dreaptă, dar nu o raritate.

Atacurile disperate îndreptate împotriva lui Ghimpu personal şi sporadic contra liberalilor ca tot întreg, se explică prin francheţea fostului preşedinte interimar în probleme ce ţin de identitate naţională şi adevăr istoric în raport cu alţi membri din partidul său, şi au drept scopuri următoarele:

1. Atragerea extremiştilor rusofoni dezamăgiţi de inactivismul PCRM-ului.
2. Provocarea alegerilor anticipate, prin aţâţarea „bosumflării” specifice liderului liberal urmată de ieşirea PL-ului de la guvernare.

Omul pierde din rating. (Se pare că ratingul nici n-a prea fost.) Cei care au văzut în el o sclipire de politician s-au dezamăgit (dezmeticit) repede. Numai vorbe. Vorbe goale.

PS: chiar dacă „Dodon” e opera lui Filat, cum a afirmat V. Voronin, realitatea rămâne aceeaşi – e un dezertor, e un ipocrit, e un infatuat, e un extremist şi, să nu uităm, ne considera pe toţi proşti.

Reclame

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

Arhive

Texte recente

Introdu adresa ta de e-mail pentru a urmări acest blog şi a primi notificări de articole noi prin e-mail.

Alătură-te altor 152 de urmăritori

februarie 2012
L M M J V S D
« ian.   mart. »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  

  • 107,970 vizualizări
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: